Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

The Sallie House


Σε έναν ήσυχο δρόμο στην μικρή πόλη του Atchison Kansas βρίσκεται ένα απο τα πιο γνωστά "Στοιχειωμένα" σπίτια της Χώρας.Στην Οδό 508 North Second street in Atchison Kansas βρίσκεται το γνωστό σπίτι "The Sallie House".
Με τα χρόνια το σπίτι έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών τηλεοπτικών ερευνών και διάφορων ομάδων παραφυσικών ερευνών ακόμα και μέντιουμ στην προσπάθεια τους να ανακαλύψουν ποιος ή τι εξακολουθεί να κατοικεί σε αυτό το διώροφο σπίτι.

Το σπίτι κατασκευάστηκε αρχικά για την οικογένεια Finney. Ο Michael Finney αγόρασε αυτό το σπίτι για να ζήσει εκεί με την οικογένεια του μέχρι και που πέθανε το 1872 μέσα στο σπίτι αλλά δεν ήταν ο μόνος θάνατος μέσα σε αυτό, υπάρχουν πολλοί τεκμηριωμένοι θάνατοι που έχουν συμβεί μέσα σε αυτό.

Michael Finney-1872
Richard “Edwin”Finney-1874
William True- 1918
Agnes Finney True – 1939

 Το όνομα "The Sallie House" ήρθε από μία ιστορία ενός εξάχρονου κοριτσιού που ονομαζόταν Sallie, αυτο το κορίτσι έπασχε από οξεία σκωληκοειδίτιδα και έτσι η οικογένεια κάλεσε τον τοπικό γιατρό της πόλης Charles Finney.
Λέγεται ότι ο γιατρός απο την "βιασύνη" του απέτυχε να αναισθητοποιήσει πλήρως το νεαρό κορίτσι με αποτέλεσμα το κορίτσι να ξυπνήσει κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης με φρικτούς πόνους μέχρι που πέθανε απο το σοκ και την αιμορραγία.
 Πολλοί πιστέυουν ότι οι παραφυσικές δραστηριότητες που έχουν παρατηρηθεί στο σπίτι είναι το πνεύμα της μικρής Sallie.

Παραφυσικές δραστηριότητες έχουν τεκμηριωθεί από πολλές ομάδες που ασχολούνται με το παραφυσικό αλλα και από πρώην ένοικους του σπιτιού οι οποίες αναφέρονται για μαύρες σκιές,ηχητικά φαινόμενα,ανομαλίες στο ηλεκτρομαγνητικό πεδιο,διακυμάνσεις θερμοκρασίας,δυσλειτουργία του εξοπλισμού,οσφρητικό φαινόμενο,τράβηγμα μαλλιών, γρατσουνιές που κυμαίνονται από επιφανειακές εώς και σοβαρές, μετακινησεις αντικειμένων κ.α

Με όλες αυτές τις εκθέσεις των δραστηριοτήτων όλα αυτά τα χρόνια πολλοί έχουν αναρωτηθεί αν είναι πραγματικά το πνεύμα της Sallie που στοιχειώνει το σπίτι ή κάτι πιο σκοτεινό?
 Ep.1
Ep.2
Ep.3

 


Για περισσότερες πληροφορίες για το σπίτι : TheSallieHouse

 


Πηγή Θέματος: livescifi.tv




0 σχόλια

Leave a Reply

Το Στοιχειωμένο ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από το Blog μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish).

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Contact Form
Twingly BlogRank
 
Στοιχειωμενο.gr © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.